Irish Subaru Drivers Club Forum - Powered by vBulletin

#

Results 1 to 7 of 7

Thread: Jdm bl5 standard unit working

  1. #1
    Full ISDC Club Member gttjohn's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    dublin
    Posts
    573
    Thanks
    189
    Thanked 305 Times in 163 Posts
    Rides
    2
    Rep Power
    11

    Jdm bl5 standard unit working

    I bought it on adverts for buttons and fitted it it works perfectly cds stereo ac, I'm very happy just plug an play, it's the standard unit from a broke legacy
    Attached Images Attached Images
    8 mins 20 seconds or 186,000 miles a second

  2. #2
    Full ISDC Club Member gttjohn's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    dublin
    Posts
    573
    Thanks
    189
    Thanked 305 Times in 163 Posts
    Rides
    2
    Rep Power
    11
    The last and first pic is from original jap stereo
    8 mins 20 seconds or 186,000 miles a second

  3. #3
    Full ISDC Club Member gttjohn's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    dublin
    Posts
    573
    Thanks
    189
    Thanked 305 Times in 163 Posts
    Rides
    2
    Rep Power
    11
    Ahh well that didn't last long the stereo turns it's delve off after a couple of mins the radios are car specific what a mick in the kicky. Is there any way to bypass the security on these, as my cd now won't accept cds it spits them back out (original )
    Stereo how do you fix that I'm using a radio transmitter connected to my phone to listen to the radio or tunes on the phone, any thoughts lads
    8 mins 20 seconds or 186,000 miles a second

  4. #4
    Full ISDC Club Member hassen27's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Loughlinstown, Dublin
    Posts
    1,193
    Thanks
    1,193
    Thanked 662 Times in 418 Posts
    Rides
    1
    Rep Power
    10
    Is there a double din kit available so that you can put an aftermarket unit instead John? I know it would be nice to have the oem unit, but the advantages of a newer hu are much easier to live with

    Subaru Impreza Wrx SL Wagon 2004
    #hmblwgn
    www.instagram.com/hhphoto7

  5. #5
    Full ISDC Club Member Eoinmack's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Limerick
    Posts
    1,338
    Thanks
    984
    Thanked 584 Times in 384 Posts
    Rides
    1
    Rep Power
    9
    That's true. You'd only have to buy the facia suitable for your car to fit a double din.
    You'd get rid of a lot of the heartache. And have better sound output etc

  6. #6
    Octane Boostaholics
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Dublin
    Posts
    6,099
    Thanks
    54
    Thanked 168 Times in 90 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    18
    Its expensive to go the double din route on the bl5 since the aircon controls are part of the headunit assembly. You can get a fascia kit from subaru thats rather expensive, or you can put a single din in between the aircon vents on the dash

    My old top setup:



    Double din kit here:


    older first headunit i had:



    If my old build there is in the members section there should be loads of info in it and whats needed to make it work
    Last edited by Altezza-Dan; 18-09-2018 at 16:03.

  7. The Following 3 Users Say Thank You to Altezza-Dan For This Useful Post:

    Gary sti (18-09-2018), gttjohn (18-09-2018), hassen27 (18-09-2018)

  8. #7
    Full ISDC Club Member gttjohn's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    dublin
    Posts
    573
    Thanks
    189
    Thanked 305 Times in 163 Posts
    Rides
    2
    Rep Power
    11
    Yeah I have been looking around for the kit it's about 250 -300 Euro then you need the head unit, that can I suppose what ever price
    You want, see where you had the h/u up top there Dan I put a screen and reverse camera dognabbit nothing easy with the legacys, thanks lads for the replies
    8 mins 20 seconds or 186,000 miles a second

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •