Irish Subaru Drivers Club Forum - Powered by vBulletin

#

Results 1 to 10 of 10

Thread: Alcatek for v4

  1. #1
    Full ISDC Club Member Tad's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Dublin
    Posts
    828
    Thanks
    476
    Thanked 405 Times in 272 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    6

    Alcatek for v4

    So an alcatek ecu came up for sale with al and lc just would like to find out could it be used on my stock v4 sti motor with minor upgrades? like exhaust,headers, etc etc or the engine internals would have to be more moded than stock to have one of these?

  2. #2
    Member Number 16 davelegacy™'s Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Dublin
    Posts
    13,507
    Thanks
    231
    Thanked 441 Times in 335 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    29
    Can use yes no issues.

    Can add anti lag and launch control etc.

    ESL also an option for you.

  3. #3
    Full ISDC Club Member Tad's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Dublin
    Posts
    828
    Thanks
    476
    Thanked 405 Times in 272 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    6
    Did see esl board on their website must say good value, pretty much same options aswell?

  4. #4
    Full ISDC Club Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    dublin 24
    Posts
    1,562
    Thanks
    3
    Thanked 346 Times in 189 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    16
    Anybody know of any of these ECUs for sale?
    Had a turbo, WRX , STI , 2 WR1s and a legacy B4
    What's left?........Litchfield T25

  5. #5
    Member Number 16 davelegacy™'s Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Dublin
    Posts
    13,507
    Thanks
    231
    Thanked 441 Times in 335 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    29
    Quote Originally Posted by tractorman View Post
    Anybody know of any of these ECUs for sale?
    Best going for Link G4

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk

  6. #6
    Full ISDC Club Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    dublin 24
    Posts
    1,562
    Thanks
    3
    Thanked 346 Times in 189 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    16
    Very expensive as far as I can see Dave
    Had a turbo, WRX , STI , 2 WR1s and a legacy B4
    What's left?........Litchfield T25

  7. #7
    Sunday Drivers
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    201
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    8
    Who is supplying these and doing a full install in Ireland and what kind of money is it working out at.

  8. #8
    Sunday Drivers
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    201
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    8
    Bump. Anybody doing a supply and fit service here???????

  9. #9
    Member Number 16 davelegacy™'s Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Dublin
    Posts
    13,507
    Thanks
    231
    Thanked 441 Times in 335 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    29
    Link G4 yes. Alcatek works well. But simply cannot get in touch with them if have an issue or need support.

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk

  10. #10
    Full ISDC Club Member mac mac's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    meath
    Posts
    7,643
    Thanks
    2
    Thanked 594 Times in 297 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    23
    have been waitin months trying to contact alcatek for a tweak with no result .


    customer service seems to be at bottom of list
    18 seconds !!
    Them wheels are ridicoulus , but they look class !

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •