Irish Subaru Drivers Club Forum - Powered by vBulletin

#

Results 1 to 10 of 10

Thread: Alcatek for v4

  1. #1
    Full ISDC Club Member Tad's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Dublin
    Posts
    912
    Thanks
    534
    Thanked 462 Times in 310 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    6

    Alcatek for v4

    So an alcatek ecu came up for sale with al and lc just would like to find out could it be used on my stock v4 sti motor with minor upgrades? like exhaust,headers, etc etc or the engine internals would have to be more moded than stock to have one of these?

  2. #2
    Member Number 16 davelegacy™'s Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Dublin
    Posts
    13,592
    Thanks
    256
    Thanked 477 Times in 358 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    29
    Can use yes no issues.

    Can add anti lag and launch control etc.

    ESL also an option for you.

  3. #3
    Full ISDC Club Member Tad's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Dublin
    Posts
    912
    Thanks
    534
    Thanked 462 Times in 310 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    6
    Did see esl board on their website must say good value, pretty much same options aswell?

  4. #4
    Full ISDC Club Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    dublin 24
    Posts
    1,616
    Thanks
    5
    Thanked 385 Times in 209 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    16
    Anybody know of any of these ECUs for sale?
    Had a turbo, WRX , STI , 2 WR1s and a legacy B4
    What's left?........Litchfield T25

  5. #5
    Member Number 16 davelegacy™'s Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Dublin
    Posts
    13,592
    Thanks
    256
    Thanked 477 Times in 358 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    29
    Quote Originally Posted by tractorman View Post
    Anybody know of any of these ECUs for sale?
    Best going for Link G4

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk

  6. #6
    Full ISDC Club Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    dublin 24
    Posts
    1,616
    Thanks
    5
    Thanked 385 Times in 209 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    16
    Very expensive as far as I can see Dave
    Had a turbo, WRX , STI , 2 WR1s and a legacy B4
    What's left?........Litchfield T25

  7. #7
    Sunday Drivers
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    202
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    8
    Who is supplying these and doing a full install in Ireland and what kind of money is it working out at.

  8. #8
    Sunday Drivers
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    202
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    8
    Bump. Anybody doing a supply and fit service here???????

  9. #9
    Member Number 16 davelegacy™'s Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Dublin
    Posts
    13,592
    Thanks
    256
    Thanked 477 Times in 358 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    29
    Link G4 yes. Alcatek works well. But simply cannot get in touch with them if have an issue or need support.

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk

  10. #10
    Full ISDC Club Member mac mac's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    meath
    Posts
    7,707
    Thanks
    2
    Thanked 631 Times in 311 Posts
    Rides
    0
    Rep Power
    24
    have been waitin months trying to contact alcatek for a tweak with no result .


    customer service seems to be at bottom of list
    18 seconds !!
    Them wheels are ridicoulus , but they look class !

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •